blogjog

A blog tartalmának felhasználhatóságáról és a használat feltételei:


A jelen Nyergesi Hírmondó Blogot (a továbbiakban NHBlog) látogató felhasználók a blogot saját felelősségükre használják. A blog látogatásával Ön elfogadja az alábbi feltételeket, amelyeket a Blog bármikor jogosult egyoldalúan megváltoztatni.

Információk A Blog által publikált vagy az oldalon elhelyezett minden szöveges és képi, filmes anyag felhasználása külön engedély nélkül nem történhet.
(De ha írsz egy szívhez szóló e-mail-t még meg is szánlak...)


Az NHBlog minden ésszerű erőfeszítést megtesz annak érdekében, hogy a blogon közölt információk  valóságnak megfelelőek és pontosak legyenek. Annak ellenére, hogy a blog oldalai hozzáférhetőek bármely ország felhasználói számára.

Az NHBlog nem szavatol a blogon látható tények, adatok vagy más információ hitelességéért, és nyomatékosan elhárít minden felelősséget és kötelezettséget a blogon szereplő információkkal kapcsolatban. Felelősség sem az NHBlogot sem a blog készítésében és üzemeltetésében résztvevő feleket, partnereket nem terheli a blog látogatásával kapcsolatban közvetlenül, közvetetten vagy véletlenszerűen felmerülő hibáért, kárért, adatvesztésért, illetve a blog tartalmi hibáiért vagy hiányosságaiért.

Védjegyek, domain nevek
A bejegyzett védjegyek, a Blog neve az oldalon elhangzó márkanavak, egyesületi nevek minden esetben az azokat bejegyző cégek kizárólagos tulajdonát képezik. Az NHBlog által bejegyzett védjegyeket, márkaneveket logót az NHBlog írásos engedélye nélkül senki sem jogosult felhasználni, illetve mindenki köteles tartózkodni az NHBlog jó hírnevének megsértésétől.

Szerzői jog és az információk tulajdonjoga
A bloggal kapcsolatos minden szerzői jog az NHBlogot, illeti. Az NHBlogon megjelent információkkal kapcsolatos minden további jogát fenntartja.

Hivatkozások, linkek
Ha Ön a blog elhagyásával más internetes honlapra lép át, ezen oldalakon a jelen feltételektől eltérő feltételek érvényesek, továbbá ezen más honlapokon közölt információk helyességéért az NHBlog abban az esetben sem vállal felelősséget, ha a blogon található hivatkozással jutott oda.

A megjegyzések, hozzászólások tartalmáért kizárólag a megjegyzést tevő felel!