2012. június 3., vasárnap

Te szedd Hulladékgyűjtési nap Nyergesújfalun is



Közel 50-55 zsák hulladékot, szemetet gyűjtöttünk össze félszázan a Te szedd hulladékgyűjtési nap nyergesújfalui területén -Duna part és a Viscosa lakótelep teljes szakaszán a mai nap délellötti időben. Az idő nem volt túl kegyes hozzánk, de a hangulatunkat nem rontotta el. Többféle hulladékot sikerült összegyűjteni, ezek között voltak műanyag flakonok, gumi alapanyagú hulladékok, papírok, eldobott üvegek is.
A rendezvényen részt vett a Magyar Vöröskereszt Nyergesújfalui Szervezet tagjai,a Tesco Áruház nyergesújfalui üzletlánc munkatársai, a Kuckó Gyermekjóléti és Családsegítő Szolgálat munkatársai, a Nyergesújfalui Polgárőr Egyesület tagjai,a nyergesújfalui Barátság Kör tagjai, családok és nyergesújfalui civilek.

A hulladékgyűjtési akciót támogatta : a Vidékfejlesztési Minisztérium, a Belügyminisztérium, az Országos Hulladékgyűjtési Ügynökség, a Tesco Global Zrt. nyergesújfalui üzletlánca, a Nyergesújfalu Város Önkormányzata, a Te szedd Mozgalom és az Közép- dunántúli Vízügyi Igazgatóság.
Találkozunk jövőre is!
Tisztelettel:László László András Ernő, szervező



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése