2011. szeptember 13., kedd

Gyermeklabdarúgó Fesztivál: közel 600 gyermek önfeledt focija Nyergesújfalun


A környék legnagyobb labdarúgó eseményére került sor a hétvégén, Nyergesújfalun. Immár másodjára a Zoltek Nyergesújfalu SE Labdarúgó szakosztálya valamint a Gyermek Labdarúgásért Alapítvány szervezésében került megrendezésre a Gyermeklabdarúgó Fesztivál. A gyakorlatilag országosnak mondható rendezvényen, megyénk csapatai: Dorog, Esztergom, Komárom, Lábatlan, Nyergesújfalu, Tatabánya vettek részt. Messzebbről pedig, Ménfőcsanak, Pilisvörösvár, Győrújfalu, Dunakeszi, a Dalnoki Akadémia, a Győri ETO, Vác, Gyomaendrőd, a II. kerületi UFC, Balassagyarmat, a Liver FC-Budaörs, a BVSC, a Szent-Pál Akadémia FC, a Mészöly Focisuli, a Csepel FC, a Goldball és az FTC fiatal labdarúgói érkeztek. Négy korosztály több mint 50 csapata közel 600 kisgyermek mérte össze tudását, és mutatta be a foci iránti szeretetét.

A kétnapos rendezvényen délelőtt és délután különböző korosztályok focizhattak a kupáért, és az aranyéremért. A csoportmérkőzéseket a helyezésekért való küzdelemmel folytatták a fiatal focisták az alsó-, és felső- házban egyaránt, így minden csapat 5-6 meccsen rúghatta a bőrt. A tornán meglepetések, és elvárt eredmények egyaránt születtek.

2004 korosztály: 1. Gyomaendrőd, 2.. Győri ETO, 3. II. ker UFC
14. Nyergesújfalu
2003 korosztály: 1. Liver FC-Budaörs, 2. Vác, 3. Dunakeszi ...
8. Nyergesújfalu
2002 korosztály: 1. FTC, 2. Szent-Pál Akadémia, 3. Győri ETO ...
5. Nyergesújfalu
2001 korosztály. 1. Vác, 2. Ménfőcsanak, 3. II.ker. UFC
4. Nyergesújfalu
Az idén az időjárás is kegyes volt a csapatokhoz és a szervezőkhöz, ragyogó napsütésben és jó hangulatban mérkőzhettek a gyerekek. A mérkőzések alatt a kis focisták között dekázó, és fejelő versenyt zajlott, de a szurkoló táborok is mikrofonba kiálthatták a buzdító rigmust. A pálya és a szervezés kitűnő, jól átgondolt volt. Zökkenőmentes rendezés, pontos időbeosztás, és szurkolóktól hangos mérkőzések jellemezték a nyergesi rendezvényt.
Az immár hagyományosnak nevezhető szezonnyitó fesztivál kitűnő alkalom, hogy a csapatok felmérjék az erőviszonyokat, és felkészüljenek a soron következő tornákra.
Gratulálunk a szervezőknek és a résztvevőknek! Köszönjük.!
HAJRÁ NYERGES!!!

A rendezvény támogatói: Nyergesújfalu Város Önkormányzata, Esztergom- Nyergesújfalu Kistérségi Társulás, Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat, Bajót Község Önkormányzata, Forest Papir KFT, Pizza Casa Luigi étterem, GYÜÉP Kft.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése