2011. október 19., szerda

EGY CSAPATBAN JÁTSZUNK: Új mezekkel gazdagodtak a nyergesi gyerekek

Szép ajándékkal gazdagodott városunk gyermeklabdarúgó csapata. A 2003-as korosztályának új mezgarnitúrát, edzőmelegítőt, táskát, és esőkabátot ajándékozott az ALCUFER Kft.
A vállalatot a szülők keresték fel, hogy lehetőségeikhez mérten, támogassák az utánpótlás csapat új felszerelésének megvásárlását.
Az ALCUFER vezetői Horváth Ferenc és Horváth Ernő testvérek, magukénak érezték a csapat problémáját, és a mezek beszerzésének és feliratozásának költségeit (mintegy 420 ezer forint összegben) vállalták. A mai gazdasági helyzetben nehéz olyan szponzort találni, akinek van lehetősége a sport támogatására, különösképp úgy, hogy a cég nem kötődik városunkhoz.
Az ALCUFER vállalat hulladékkereskedelemmel, feldolgozással, hasznosítással, veszélyes hulladékkezeléssel és szállítással foglalkozik. Évi több mint 430 ezer tonna hulladék újrahasznosításával jelentős szerepet töltenek be. Legközelebbi telephelyük Esztergomban van, ahol a környező ipari cégektől gyűjtik be a papír-, fa-, és fémhulladékot.
Ifjú labdarúgóink már a hétvégén az új szerelésben focizhattak a Lábatlanon megrendezett Bozsik torna második fordulóján, ahol hálájuk jeléül magabiztos játékkal küzdöttek a rangadón. A csodaszép mezek növelik a gyerekek játékkedvét, és erősítik bennük az érzést: „egy csapatban játszunk!”

Köszönjük ALCUFER!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése