2012. április 23., hétfő

Elektronikus sajtótájékoztató Nyergesújfaluról



AZ ÁLLAMI SZÁMVEVŐSZÉK MEGHÍVÓJA
NYERGESÚJFALU VÁROS ÖNKORMÁNYZATA PÉNZÜGYI HELYZETÉNEK ELLENŐRZÉSÉRŐL SZÓLÓ SAJTÓTÁJÉKOZTATÓRA
Tisztelt Címzettek, Kedves Kollégák!
Az Állami Számvevőszék elvégezte 63 város pénzügyi helyzetének ellenőrzését, valamint 8 település gazdálkodásának pilot (próba) ellenőrzését, így elkészült a Nyergesújfalu Város Önkormányzata pénzügyi helyzetének ellenőrzéséről szóló jelentés is, amelyet 2012. április 24-én 8.00 órakor teszünk közzé.
Ehhez kapcsolódva „elektronikus sajtótájékoztatót” tartunk. Szándékunk, hogy a helyi médiumokat közvetlenül tájékoztassuk a saját városukra vonatkozó megállapításainkról, javaslatainkról, mindenkinek biztosítva a kérdezés lehetőségét.
Az „elektronikus sajtótájékoztató” időpontja: 2012. április 24. (kedd) 10.00 órától 12.00 óráig. A kérdéseket e-mailen fogadjuk, a televíziók és a rádiók számára a tájékoztató ideje alatt telefonon biztosítjuk az interjúkészítés lehetőségét (amennyiben szükséges elküldjük a nyilatkozó fényképét). Az „elektronikus sajtótájékoztató” elérhetőségei:
Nyergesújfalu Város ellenőrzésével kapcsolatban: 

Bialkó Zsolt 
E-mail: varosok1@asz.hu 
Mobil: 30/8503328 
A kapcsolódó sajtó-összefoglalót április 24-én reggel 8 órakor küldjük meg a szerkesztőségeknek, újságíróknak.
Az Állami Számvevőszék elnökével, Domokos Lászlóval készített, az önkormányzatok ellenőrzéséről szóló interjút az ÁSZ hírportálján április 23-án tesszük közzé, amely az alábbi linken lesz elérhető:  
Várjuk megtisztelő érdeklődésüket és kérdéseiket!

Tisztelettel: 

Dr. Németh Erzsébet 
osztályvezető főtanácsos
Kapcsolattartó: Körmendi Gábor sajtótitkár
Telefon: +361-484-9177
Mobil: +3620-5600984


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése