2011. augusztus 28., vasárnap

Városunk képekben - új kiadvány


Magyarország kincsestára – Nyergesújfalu


Az országszerte ismert „Magyarország Kincsestára” sorozatban megjelent 96 oldalas könyvecske szöveg nélkül, fényképeken mutatja be Nyergesújfalut: természeti környezetünket, épített örökségünket, rendezvényeinket, közösségünk jellemző életképeit.
Az idelátogatók ezzel a szép kiadvánnyal emlékezhetnek a nálunk töltött időre, vihetik jó hírünket, de a nálunk még nem járt embereket is meggyőzhetjük, hogy hozzánk érdemes ellátogatni.
Nem tartalmaz mindent, ami fontos a városban. A szépre „vadászó” fotósok érdeklődésének célpontjai alapozták meg tartalmát. Ily módon lesz, aki nem találja meg benne legkedvesebb utcáját, civil szervezetét, épületét.
A könyv megjelenéséért köszönettel tartozunk a kiadó vezetőjének, Farkas Csabának, a legjobb oldalunkat bemutató fényképekért a Gerecse Fotóklub tagjainak, valamint Ambrus Tibornak, Sándi Andrásnak és a polgármesteri hivatal munkatársainak.
Az ezer példányban megjelent kiadvány ingyenesen nem érhető el, önköltségi áron - 2.000,- forintért - megvásárolható a könyvtárban, valamint a szeptember 17-i sportnapon az íjászpályán.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése