2011. június 23., csütörtök

Elstartol a nyári oratórium



Korán indult a reggel: fél nyolckor megkezdtük a regisztrációt a hatalmas szülősereg láttán. A tábor első napján 139-en vettek részt.
A reggeli regisztráció és nagy felhajtás után, egy kisebb késéssel Ábrahám Béla atya megnyitotta táborunk első napját. Az idei táborozók közül nagyon sok az olyan gyermek, aki nem először látogat el hozzánk. Ők hamar belerázódtak a tempóba, jól ismerték a felcsendülő zenéket, és az azokra megtanult táncokat is.
A csoportok megismerkedése után  Tafferner Ingrid tanárnő mozgatta meg a hatalmas tömeget, majd a műhelyfoglalkozások közül lehetett választani. Volt minden, mi szem-szájnak ingere: kézműveskedés, rajzolás, sportolás, informatikai foglalkozás, elsősegélynyújtás és színjátszás is.
Minden táborozó hamar megtalálta a magának legszimpatikusabbat.
Az ebéd után kisebb séta következett az Ady Endre Művházba, ahol közösen megnéztük a Herkules című film első blokkját. Hazafelé a gyerekek megismerkedhettek a főszereplőkkel, akik a város bizonyos pontjain bukkantak fel különféle feladatok kíséretében. A játékos hazaérkezés után nem húztuk sokáig az időt, a közös zárás után szép lassan mindenki hazaért.
Holnap találkozunk!
Néhány kép a mai napról (külön-külön lehet megnyitni őket):
 http://nyergesanim.hu/elstartoltunk-ilyen-volt-az-elso-nap/
(Forrás: uo.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése