2011. június 10., péntek

Jövő keddtől csatornázási munkák kezdődnek Nyergesújfalun

Június 14-én Nyergesújfalun elkezdődnek a belterületi vízrendezésre irányuló csapadékvíz-elvezető csatornázási munkálatok. A részletekről a nyergesi polgármester hivatalos közleményt adott ki, amely a munkálatokkal szükségszerűen együtt járó információkat is tartalmazza. 


Tisztelt Ingatlantulajdonos!

Ezúton tájékoztatom Önöket, hogy a belterületi vízrendezésre irányuló csapadékvíz-elvezető csatornázási munkálatok
a Dózsa György, Balassa és Szabadság-liget utcákban 2011. június 14-én (kedden)
ténylegesen elkezdődnek! A munkák a közművezetékek kitűzésével kezdődnek, majd ezt követően a kivitelező elkezdi a csapadékvíz csatorna gerincet lefektetni. Ezek a munkák járnak a legnagyobb földmunkával. A gerinc lefektetése után kerülnek bekötésre az utcai víznyelők és a házi bekötések, amelyek már kisebb beavatkozással és korlátozással járnak majd.
A kivitelező ígérete szerint a munkanapok végére várhatóan soha nem marad nyitott munkaárok, tehát a reggeli munkakezdés előtt és a napi munkavégzés után gépkocsival is lehet majd az utcákban közlekedni, a lakóingatlanokra beállni.
A kivitelező minden igyekezete ellenére azonban a földmunkák idején biztosan kell időnként forgalomkorlátozásra számítani. A gépjárművekkel történő parkolás ebben az esetben a környező utcákban bárhol megengedett, természetesen a KRESZ előírásainak figyelembe vételével.

A hulladékgyűjtési napon (kedden) a szolgáltató lehetőség szerint a munkákkal érintett utcákban fog kezdeni, így még a munkák elkezdése előtt ki tudják üríteni a kukákat. Amennyiben ezt nem fogjuk tudni megoldani, úgy az érintett utcák mindkét végén (zsákutcákban az utca elején) elhelyezett 1100 literes konténerben kérjük a zsákolt hulladék elhelyezését, amelynek elszállításáról a hulladékos cég gondoskodik.

A munkálatokkal kapcsolatos észrevételek és közérdekű bejelentéseik fogadására egy  – a kivitelezési időszakban folyamatosan működő – ügyfélszolgálati telefonszámot működtetünk, amely a következő:

Ezen a számon tehetik meg észrevételeiket, jelezhetik esetleges problémáikat. Kérjük, viseljék türelemmel a közműépítéssel járó kellemetlenségeket!

06 20 579 63 35

Nyergesújfalu, 2011. június 9.

Tisztelettel:

Mihelik Magdolna
polgármester

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése