2011. június 19., vasárnap

Felnőttek vagyunk


Kedves Blogolók, Olvasók, Látogatók!
A mai napon egy picit úgy nézett ki a Hírmondó blogoldala mint a homokozó. Ki a rakáson innen volt, a másik meg onnan. És szórták egymás szemébe a pici szemcséket számolatlan a névtelenek.
Szögezzük le, egymás szemébe homokot nem szórunk, a játékokat meg kiszedjük a gödörből - a bejegyzéseket továbbra is szeretettel várom (ezért is vagyunk) de kecses nevet keressenek OpenID azonosítóval. Ez lehet bármilyen google-fiók, AIM azonosító, esetleg facebook-os, twitter-es tagság.

Felnőttek is vagyunk és jgyulán kívül mindenkit kérek válasszon magának "netazonosságot". Tiszteljük meg egymást - ezzel mindjárt kettőt ütünk egyetlen csapással! (De Gyula, tőled is elveszem a műanyaglapátot.)
Köszönettel, Kákonyi Gellért

p.s.: ha nem sikerül e kísérlet - még képes leszek moderálni...

6 megjegyzés:

  1. bocs, a nejem is névvel írt...

    VálaszTörlés
  2. Tiszteletre méltó dolognak tartom, ha valaki vállalja a véleményét, ha kész a "face to face" kommunikációra...

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm - innen megyünk most tovább. Péntek óta két (másolt, kopizott, közzétett) bejegyzésünk is felkúszott a dobogóra. Felnőttek vagyunk.

    VálaszTörlés
  4. A "face to face" kommunikáció az internet megjelenésével ment a kukába. Vele együtt pedig kb. ugyanerről a helyről kiszólogatnak a fedőt csak egy picit félrehúzva, a fent említett kommunikációra alkalmatlan emberek. Ezzel vagy együttélünk és bosszankodunk, hogy ilyen is van, vagy egy kattintással megoldjuk és korlátozzuk a csatornákat. Az ilyen hozzászólások annyit érnek mint az írója, akinek személyét sokszor a stílus és maga a névtelenség el is árulja. Nem szükségszerű hadakozni, aki mérlegelni tudja a hozzászólás "értékét" az valószínűleg elsiklik felette, aki nem az meg belekezd egy szélmalomharcba. Megéri?
    Próbáltam nem is olyan rég én is személyes találkozóra invitálni egy hasonló hozzászólót, de sajnos kihűlt a kávé felajánlás, annak ellenére hogy szerintem még találkoztunk is, nem messze a kávégéptől...

    VálaszTörlés
  5. Jó volt a kávégép? "Ájémőfréd" az elmúlt pénteken voltunk legközelebb a kávégéphez.
    Gyanús vagy... Rám gondoltál? A (kezes)lábasra kell a fedő - de most belekavarodtam.
    Azzal, hogy a "noname-anonim" megjegyzéseket korlátoztam, kicsit tisztítjuk a hírmondó blog körüli cyber-teret.

    VálaszTörlés
  6. Sok ember megfordul erre. :)

    VálaszTörlés