2011. március 6., vasárnap

Bóbitás farsang

“Maszkabálba készül az utca, a talpalávalót Szladik Tibor húzza, ringyes-rongyos Maskarák, szalma meg kukorica figurák. Fura táncuk fürgén ropják, szólt a nóta, táncolt a láb, nevettük a sok Maskarát.”


A hetek óta tartó készülődés meghozta gyümölcsét. Február 12-én délután megkezdődött a várva-várt farsangi bálunk az Ady Endre Művelődési Házban, amelyet óvodapedagógusok, dadusok és szülők díszítettek szépre-színesre. Kiscsoportosaink idén már műsorral is kedveskedtek, és csillogó szemmel fogadták a hozzátartozók tapsait. Középső- és nagycsoportosaink a már ismerős színpadon magabiztosan kezdtek bele színes műsorukba.



Mondókák, körtáncok, kedvelt rigmusok – dobbantottak és táncoltak, cserélték a párokat. Ezt követte a jelmezes felvonulás. Egy kis smink, ötletes kellékek, és megelevenedett a “Maszkabál”. Megcsodálhattunk mesebeli hercegnőket, pillangókat, katonát, katicát, Miki egeret, műtősorvost, cicát, Supermant és még sorolhatnám, mert idén kicsik-nagyok jelmezt öltöttek. Aztán kezdődött a tánc! Szladik Tibor jóvoltából kicsik és nagyok kifulladásig ropták a táncot. A büfében sok-sok finomság várta a gyermekeket és vendégeket – köszönet érte a szülőknek. A mulatság közben zsákbamacska, zsibvásár és tombola emelte tovább a hangulatot. Köszönet az óvoda vezetésének, óvónőknek, dadusoknak, hogy ötleteikkel, szeretetükkel fáradhatatlanul gyakoroltak és a bál végéig karöltve járták a táncot gyermekeinkkel.

Hajnal Melinda, szülői munkaközösségi tag
Magyaráné Kaiser Zsuzsanna, intézményvezető

Akiknek köszönhetjük
A Bóbita Óvoda dolgozói és gyermekei nevében ezúton szeretnék köszönetet mondani a Szülői Munkaközösség tagjainak segítőkész munkájukért és minden kedves szülőnek, nagyszülőnek, hozzátartozónak, hogy részvételükkel és ajándékaikkal hozzájárultak farsangi bálunk sikeréhez. Hálásan köszönjük külső támogatóink adományait is.

Támogatóink voltak
Álomvirág, Barátok Között Cukrászda, Design Labor Reklámgrafikai Kft., Frutéria Zöldség-Gyümölcs, Gyógyvarázs, Hapci Drogéria, Hardi Zoltán méztermelő, Kincsestár Könyvesbolt, Kiss János szikvízkészítő, Kitty Függönyszalon, Kovácsné Bognár Beatrix Virág-Ajándék, Lotti Virág-Ajándék, M&M, Marcsi Divatáru, Mentőszolgálat, Prenker Kereskedelmi és Szolgáltató Bt., Reál Pont Élelmiszer Lábatlan, Sóka-Med Kft.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése