2011. március 6., vasárnap

A Négy Égtáj SE hírei

Kerékpáron, kajakban, sátorral



Tavaly ősszel eddigi elnökünk, Ridly István önkormányzati képviselői megbízása következtében lemondott tisztségéről és helyére az Egyesület Közgyűlése Nemes Attilát választotta meg új elnöknek. Ezúton köszönjük Ridly István eddigi munkáját és számítunk a jövőbeni aktivitására is. A Négy Égtáj SE tagjainak száma az elmúlt pár hónapban 14-ről 27 főre emelkedett. Egyre többen vannak, akik egyet-értenek céljainkkal és képesek azért tevékenyen fellépni.

Szükségünk is van a segítő kezekre, hisz az idei évben közérdekű programjaink számát egyről háromra emeljük. A már hagyományosnak mondható Nyerges 40/20 teljesítménytúra mellett – melynek időpontja április 23. és bővebb információ a www.negyegtajse.hu honlapon lesz elérhető – ősszel rendezünk egy kerékpáros teljesítménytúrát, valamint egy amatőr tollaslabda-bajnokságot.
Nemcsak a szabadban, hanem az íróasztalnál is serényen dolgozunk. A már megnyert pályázati (önkormányzati, LEADER, NCA) eszközök látszólag könnyű, a valóságban annál nehezebb beszerzése folyamatban van. A magyarázat: az utófinanszírozás mindig gondot jelent.
Ennek eredményeként Egyesüle-tünk rendelkezni fog többek között 3 db kétszemélyes túrakajakkal, 3 db túrasátorral és 4 db via ferrata (hegymászó) szettel. Akik tetszését elnyerték rendezvényeink, céljaink és anyagilag is hozzá szeretnének járulni az Egyesület fejlődéséhez – valamint akik a korábbi években nem ajánlották fel adójuk 1%-át civil szervezetnek és most szeretnének támogatni egy sikeres helyi kezdeményezést, az alábbi adószámon megtehetik:

18616954-1-11
Köszönettel, a Négy Égtáj SE

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése