2011. március 6., vasárnap

Ünnep az Idősek Klubjában


A Szent Mihály Idősek Otthonában működő Idősek Klubja február 3-án ünnepelte fennállásának 5. évfordulóját. A jeles napon 44 klubtag ünnepelt együtt. Jókedvűen elevenítették fel az első napok nehézségeit, izgalmait és értékelték az elmúlt 5 év eseményeit.

Örömmel tölt el minket dolgozókat, hogy jelenleg naponta 30 fő látogatja klubunkat. A családias hangulat, a törődés, az odafigyelés egyre több idős embernek jelent kapaszkodót. A foglalkozások, programok, társas kapcsolatok széles lehetőségeket kínálnak a magány elkerüléséhez. Klubtagjaink számára szeretnénk biztosítani, hogy napjaik derűsen, tevékenyen teljenek, hogy ne legyenek magányosak, ne szűkölködjenek emberi kapcsolatokban, valamint hogy szükség esetén támaszra és segítségre találjanak a Szent Mihály Idősek Otthonában működő Idősek klubjában.
Sajnos azonban, lehetőségeink korlátozottak. Jelenleg szabad férőhelyünk új klubtag számára nincs. Nagy szükség lenne az idősek klubja bővítésére. A tervek már elkészültek, pályázati lehetőségeket keresünk a megvalósításhoz szükséges anyagi forrás biztosítására.
Nagy Lászlóné klubvezető, Szent Mihály Idősek Otthona Idősek Klubja

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése