2011. május 6., péntek

Az anyukák meghatottan könnyeztek

Három iskolai alsótagozatos osztály együtt köszöntötte az édeanyákat és a nagymamákat csütörtökön kora este az Ady Endre Művelődési Ház színháztermében. A bő másfél órás zenés műsor nem maradt hatástalan. A nézőtéren helyet foglaló anyukák és nagyik táskáiból hamar előkerültek a zsebkendők. A gyerekeknek ráadásul sikerült titokban tartaniuk az édesanyák előtt, hogy milyen műsorral készülnek. Ebben sok apuka és nagypapa segített a kicsiknek. Volt, aki unokájával a szőlőben gyakorolta a verset, de akadt olyan apuka is, aki - hogy a meglepetés meglepetés maradjon - délutánonként autózni vitte a fiát, aki fennhangon a kocsiban memorizálta a szövegét.
A megható műsor tökéletesre sikerült: a gyerekek büszkén adták át az est végén a szüleiknek készített ajándékokat. Csoda-e, hogy anyai szem nem maradt szárazon? K.P.







2 megjegyzés:

  1. Ezúton is szeretném megköszönni a tanító néniknek a felkészítést, a műsort. Sajnos az iskolákban ma már nem "divat" műsorral megemlékezni az édesanyákról. Éppen ezért példaértékű ahogyan néhány PEDAGÓGUS egy bő másfél órás műsort összeállítva készült, izgult a gyerekekkel együtt a művelődési házban tegnap este. Hetekig próbáltak, szerveztek, titkolóztak, és bizton állítom: MEGÉRTE! Közel 70 gyerek a színpadon állva mondta, szavalta a rigmusokat, prózákat, egymás után. Csillogott a szemük, izgultak, de mindannyian felkészülten, biztosan szavalták saját részüket.
    KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!!!

    VálaszTörlés
  2. Köszönet a pedagógusoknak , a gyerekeknek és mindenkinek aki ebben az ötletes szervezésben részt vett. Nagyon szép és megható műsort láthattunk . KÖSZÖNÖM SZÉPEN : EGY NAGYMAMA ..

    VálaszTörlés