2011. május 3., kedd

Nyári kommandós sporttábor gyerekeknek

Militarista környezetben, az ország legképzettebb oktatóinak bevonásával várják a kistérségben élő, 10 évüket betöltött gyerekeket ötnapos kommandós sporttáborokba, a Magyar Biztonsági és Testőr Akadémia Kiképzőközpontjába, Esztergom - Kertvárosba.
A szervezők azt ígérik, hogy a táborba érkező gyerekeket felkészítik a rendre, a pontosságra, a fegyelemre, az egymás segítésére, amire nagy szükségük lehet a mai világban, amikor egyre több az iskolán belüli erőszak, és a bűnözés. A tábor résztvevői játékosan sajátítanak el különböző praktikákat a vészhelyzetek szakszerű megoldására. A mindennapi önvédelmi tréningen pedig saját maguk és társaik védelmének alaptechnikáit sajátítják el, nappali és éjszakai erdőtúrákon tanulnak meg tájékozódni. A tábor-sorozat minden turnusába ellátogatnak magyar celebek, hogy részvételükkel támogassák drogellenes kampányunkat is. A táborozók VV- Lacival (Lázár László) is találkozhatnak, akitől biztosan sok önvédelmi fogást tanulhatnak meg.

Az oktatásban az alábbi szervezetek működnek közre partnerként: Esztergomi Spartacus Sportegyesület, Oktatás Magyarország Közbiztonságáért Alapítvány, Pázmány Péter Katolikus Egyetem Vitéz János Társadalomtudományi Kar Szociálpedagógia Tanszék, Őrangyal Net Kft. (Nyt. sz: 00267-2009), Független Belbiztonsági Szolgálat, Esztergomi Rendőr Kapitányság, Esztergomi Tűzoltóság, Magyar Biztonsági és Testőr Akadémia.
Időpont: 2011. június 20-tól minden héten hétfőtől péntekig (bentlakásos)
Helye: A Magyar Biztonsági és Testőr Akadémia Kiképzőbázis Esztergom
A szervezők napi háromszori étkezést, sok-sok gyümölcsöt, szállást, oktatást és programot biztosítanak.
A tábor díja:35.000 forint /fő/turnus
Részletes tájékoztatás és jelentkezés: +36 30 5457-401. E-mail: info@mbta.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése