2011. május 19., csütörtök

Szemétgyűjtési nap Nyergesen

Mindig öröm, ha a lakosság megmozdul annak érdekében, hogy saját környezetét szebbé, tisztábbá tegye. Erre nyílik lehetőség ezen a héten szombaton délelőtt egy szemétszedési akció keretében.



A szervezők természetesen nem csak magánszemélyek és családok jelentkezését várják. Remélhetőleg az akcióba bekapcsolódnak majd a településen működő civil szervezetek tagjai, képviselői, de bárkit örömmel fogadnak, aki úgy véli, hogy öntevékeny segítségével hozzájárul a város tisztábbá tételéhez.
A szemétgyűjtés kiemelt helyszíne a Duna-part és a Viszkóza Lakótelep környéke lesz. A Polgármesteri Hivatal munkatársai természetesen segítenek a zsákok és kesztyűk beszerzésében, és 5 köbméteres konténert is biztosítanak a szemétgyűjtéshez. A tervek szerint a munka délelőtt 9 órakor kezdődik, és délig tart majd.
A gyülekező május 21-én szombaton 8.45-kor Nyergesújfalun, az Ászok Vendéglő melletti füves téren lesz.
Az akcióról bővebb információt a Nyergesújfalu Város Polgármesteri Hivatal Településfejlesztési Osztályán kaphatnak az érdeklődők, illetve László András Ernő szervezőnél lehet jelezni a részvételi szándékot.
 
Telefonszám: 06- 30-7249290.
Tegyünk együtt a környezetünkért!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése