2011. április 5., kedd

Áprilistól a UPC veszi át a kábeles szolgáltatásokat a FiberNettől



A FiberNet tulajdonosváltása és kábelhálózatainak értékesítése nyomán a kábeltelevíziós, internet- és telefonszolgáltatásokat áprilistól az ország első számú kábelszolgáltatója, a UPC Magyarország Kft. veszi át Nyergesújfalun. A szükséges műszaki fejlesztést követően a UPC saját, országszerte ismert szolgáltatásait indítja majd el. Az eddigi előfizetői szerződések továbbra is érvényesek lesznek, a szolgáltatás pedig mindenki számára folyamatos marad. Változatlan díjakért ezentúl magasabb színvonalú, jobb minőségű szolgáltatásokat vehetnek igénybe, illetve újabb szolgáltatások előfizetésével jelentős kedvezményekhez is juthatnak az ügyfelek.

A Gazdasági Versenyhivatal által a közelmúltban jóváhagyott szolgáltatóváltás következtében a jelenlegi FiberNet előfizetők április 1-jétől automatikusan a UPC ügyfeleivé válnak. Ehhez az előfizetőknek semmit nem kell tenniük, mivel az általuk korábban megkötött szolgáltatási szerződések továbbra is érvényesek lesznek, így az előfizetői jogviszonyuk és a szolgáltatásuk folyamatos marad. Amennyiben számlájukat bankon keresztül, a FiberNet részére adott csoportos beszedési megbízással egyenlítik ki, az új szolgáltatóra való átállítás automatikusan megtörténik. Azt tehát senkinek sem szükséges külön jeleznie, ha a UPC szolgáltatásait igénybe szeretné venni a továbbiakban. Az eddig fizetett díjért magasabb színvonalú, jobb minőségű szolgáltatásokat vehetnek majd igénybe, újabb szolgáltatások megrendelésével pedig jelentős kedvezményekhez is juthatnak, így a havidíj a mostaninál akár alacsonyabb, a szolgáltatás pedig lényegesen több és jobb lehet.
A hagyományos analóg kábeltévé szolgáltatás az eddig megszokott csatornakínálattal szinte változatlanul áll majd rendelkezésre a továbbiakban is – az esetlegesen bekövetkező változásokról minden előfizetőt értesít az új szolgáltató. A műszaki fejlesztéseket követően június első felétől elérhető lesz a UPC akár 30 megabites letöltési sebességet nyújtó Fiber Power internetes szolgáltatása is.

A szolgáltató-váltással összefüggő kérdésekről a www.upc.hu/fibernet weboldalon tájékozódhatnak az érdeklődők, de természetesen minden érintett előfizető hamarosan személyre szóló levélben kap majd részletes tájékoztatást. Az előfizetői ügyeket április 1-jéig még a FiberNet intézi a 1280-as számon, áprilistól kezdődően pedig már a UPC-hez fordulhatnak az előfizetők, a 1221-es telefonon.
További információ: Szűcs László kommunikációs igazgató - UPC Magyarország Kft.
1092 Budapest, Kinizsi u. 30-36., T: +36 1 456 98 38; M: +36 70 458 44 58; F: +36 1 456 26 95

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése