2011. április 5., kedd

Küzdelem itthon, nagy pofonok Szlovákiában

A Zoltek SE Kick-box szakosztály fejlődését jól mutatja, hogy a február 20-án megrendezett övvizsgán 9 fiatal szerezte meg a kezdőknek járó fehér övet. Rajtuk kívül még 7-en kaptak magasabb minősítést, nekik ifjú koruk ellenére már több évnyi munka van a hátuk mögött.



Az övvizsga szintfelmérőként is szolgált, hiszen a következő héten rendezték meg a 4Fight Területi Kick-Box Bajnokság I. fordulóját Esztergomban. A versenyzők 13 egyesületből érkeztek, közel száznyolcvanan. Az újonc Tolnai Zalán ügyesen küzdött, de ellenfele rutinosabb volt. Schmidt Zsófia és Babocsai Boglárka a gyönyörűen csillogó ezüstéremmel térhetett haza. Csomor Dániel kénytelen volt egy súlycsoporttal feljebb indulni. Remekül küzdött, de a dobogóról lemaradt. Uzsák József, a bronzmérkőzésen technikai
k. o.-val győzött és zsebelte be a bronzérmet. Csuport Imre nem hagyott kétséget afelől, hogy győzni jött a viadalra. Nagyszerű, kőkemény bunyóval a dobogó legfelső fokára állhatott fel. A következő versenyen, Szlovákiában városunkat az utánpótlás korúak képviselték. Scheirich Réka, Nyergesi Tamás és Szabó Z. Dominik. Ők hárman négy éremmel zárták a versenyt. Ez alkalommal Nyergesi Tamás volt, aki duplázni tudott. Egy ezüstöt és egy bronzot hozott haza.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése