2011. április 5., kedd

Nagy vagy, Kernstok!

Irány a középdöntő!
Drámai küzdelemben vívta ki a Kernstok csapata a továbbjutást a Nagy Vagy! című országos televíziós sport- és ügyességi vetélkedőn. Szülők, tanárok és hozzátartozók konvoja kísérte  a csapatot a felvétel helyszínére, a budaörsi sportcentrumba.


A narancsszínű mezben fellépő nyergesújfalui csapatnak kifejezetten szerencséje volt a sorsolásnál, és a népszerű énekesnőt kapták „celeb-kapitánynak”. Szandi férfiakat megszégyenítő energiával vetette bele magát a küzdelmekbe. Az uszodai versenyszámok után már továbbjutó helyen állt csapatunk. Ám a tornatermi „futamok” során a szurkolótáborunk tagjai több évet öregedtek az átélt izgalmak hatására. Akadtak pillanatok, amikor néhány lelkes anyuka nézni sem bírta a versenyt. Két számmal a küzdelmek befejezése előtt sokan már lemondtak a továbbjutásról. Ám a záró versenyszámban csodát művelt a gárda. Az utolsó előtti helyről fordítottak, és elsőként futottak célba. Ezzel összesítésben másodikként jutottak tovább a májusi középdöntőbe. Narancssárga mámorban úszott a csarnok, leírhatatlan ünneplésben részesítve a nap hőseit. A zsűri is elismerését fejezte ki a nyergesi szurkolótábor teljesítményéért. A folytatás május 8-án lesz, ugyanott. Reméljük, még több nyergesi szurkoló lesz a lelátókon!
A csapat összetétele:
Köles István (szülő), Párkányi Lívia (szülő), Kecskeméti Attila (szülő), Kiss Zsolt (szülő), Köles Fatima (felsős), Kozma Pál (felsős), Nyergesi Tamás (felsős), Nyergesi Balázs (alsós), Elzer Petra (alsós), Komáromi Péter (felsős, becserélve Kiss Zsolt helyett).
A tartaléksor: Kiss Blanka (felsős), Bodoni Csenge (felsős), Jámbor Tamás (felsős), Vincze Balázs (felsős), Bogyó Vencel (felsős), Torma Viktória (alsós), Per-nyész Boglárka (alsós), Bodoni Bence (alsós), Váli Balázs (alsós).
Felkészítők: Dányi-T. Judit, Dányi-T. Károly; szervező: Bodoni Tünde

3 megjegyzés:

  1. Csodálatos nap volt. Gyerekek, szülők és tanárok egy emberként küzdöttek a sikerért. Le a kalappal a felkészítők és a csapat előtt. Tényleg jó lenne, ha május 8-án minél többen elkísérnénk a mieinket. Mert nekik is jó érzés volt látni, hogy velük van az egész város. Gratulálunk, csak így tovább!
    Pierrot

    VálaszTörlés
  2. Igen, én is gratulálok a részvevőknek. Jó volt nyergesinek lenni!

    VálaszTörlés
  3. Egyetértek, csodálatos nap volt, együtt mozdult meg a város. Már csak 1 hét van a középdöntőig, ezért buzdítok mindenkit, hogy vegyen részt ezen a szintén csodálatosnak ígérkező napon, és buzdítsa velünk együtt a csapatot, ezzel segítve hozzá a lehető legjobb eredményhez!
    Hajrá Nyerges, Te leszel a nyertes!!!!
    Találkozunk május 8-án!

    VálaszTörlés