2011. április 5., kedd

Mit várhatunk el a köztisztviselőktől?


A képviselő-testület fontos döntést hozott, amely meghatározza a köztiszt-viselői teljesítménykövetelmények alapját képező kiemelt önkormányzati célokat az alábbiak szerint:

– Az önkormányzat kötelező feladatainak minél színvonalasabb ellátása, az önkormányzat gazdasági programjában és az éves költségvetésben meghatározott feladatok maradéktalan teljesítése, az önkormányzat gazdasági céljainak és az éves költségvetési irányelveinek való megfelelés megvalósítása.
– Az önkormányzati források gyarapításának elősegítése, racionális felhasználása és takarékos gazdálkodás megvalósítása.
– A már megnyert pályázatok színvonalas, de költségkímélő lebonyolítása.
– További pályázatok felkutatása, figyelemmel kísérése úgy, hogy azok illeszkedjenek az önkormányzat gazdasági programjában és az éves költségvetésben meghatározott célokhoz, feladatokhoz.
– Az Ipari Park vállalkozókkal történő betelepítésére való törekvés határozott érvényesítése.
– A képviselő-testület és szervei munkájának szakszerű, törvényes előkészítése, eredményes működésének elősegítése és a meghozott döntések maradéktalan végrehajtása.
– Részletes program kidolgozása az e-közigazgatás bevezetésére, a feltételek mielőbbi megteremtésére és a szükséges szakmai ismeretek elsajátítására.
– Az önkormányzati és államigazgatási hatósági munka színvonalas és törvényes ellátása, ügyfélbarát intézkedések lehetőségek szerinti bevezetésének folyamatos felkutatása és bevezetése.
– Az önkormányzati intézmények színvonalas és állampolgárbarát működtetése, a település ellátó rendszereinek erősítése, hatékony támogatása.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése